Известие

Collapse
No announcement yet.

молба за съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• молба за съвет

както писах вече в раздела за ГТВ, изгоря ми ГТВ-то най-вече заради неопитността ми като шофьор....и сега съм решил да покарам 1 година няква по-бавна и евтина за поддръжка кола, да понатрупам опит и догодина да си купя - познайте какво ... молбата ми за съвет е какво да карам 1 година, като изискванията са - да ми излезе възможно най-евтино като поддръжка за тази една година, да мога да я продам след това с минимална загуба, по възможност да е алфа .... от първото условие следва - понеже мисля да е застрахована напълно - че не искам да струва много - не повече от 3-4000 лв, за да не давам излишни пари за застраховка, от друга страна искам да има АБС, клима, ел. стъкла и огледала, и да не е по-малка като клас от 145, всмисъл пежо 106 и подобни отпадат от класацията.... и като гледам една читава 145 би свършила тази работа, затова и пускам темата тук... но все пак ако някой мисли че примерно едно фиат браво е по-евтино като консумативи и т.н., може да сподели..... или ако някой има конкретна оферта за продажба на кола със сменени консумативи и нямаща непосредствена нужда от ремонти, плз, споделете....
    '99 Alfa 145 1.9 JTD

http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11949

Тази кола е много читава и е на малко километри реални
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

тази е без аларма
      '99 Alfa 145 1.9 JTD

Comment

Re: молба за съвет

Еми мойта например я взех за 4000 лв. и има всички екстри клима и тн. 145 1,6 ТС "99
        Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
        Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
        Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Първоначално публикувано от VAN
          Еми мойта например я взех за 4000 лв. и има всички екстри клима и тн. 145 1,6 ТС "99
          Еми супер.... сега остава да кажеш откъде да си взема 1,4 "99 за 3500 примерно, по възможност със сменени консумативи и имаш черпене от мен
          '99 Alfa 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от moxie
            Еми супер.... сега остава да кажеш откъде да си взема 1,4 "99 за 3500 примерно, по възможност със сменени консумативи и имаш черпене от мен
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

ако намериш 2 кажи ще взема другата
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

А бе вие нормални ли сте кви са тея цени бре птрестаам си кви са дараци тези Алфи за 4000 лв 99 година мислете реално бре хора,не говорете глупости А тази кола ти я предлагам защото я знам и познавам собственика и знам че е гледана перфектно а тва че няма аларма се оправя само срещу 100 лв
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

знам ч не е нормална тая цена....ако някой не носи майтап, ок.... а иначе за колата която предлагаш се отказах не заради липса на аларма, а липса на климатик
                  '99 Alfa 145 1.9 JTD

Comment

????

Колега,не разбирам ква тема отваряш за къв "съвет" Тая нямала аларма,другата няма климатик,третата ще е без АБС и...да земеш да помолиш модератора да те премести в раздел "Купува"и там си напиши всичките изисквания и си чакай да те потърсят на ЛС,но ми се струва ,че пачката ти е тънка!
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Вземи си 155 :P вземаш си 2.0 8В... Като моята от подписа-двигателя ще ти ефтин за обслужване...Хем ще си близо до мощноста на ГТВ то...Хем са ефтинки
                      Ето тема за моята...Ако е читава едва ли ще ти прави проблеми 1 година :P
                      http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... 62&start=0
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Working...
                      X