както писах вече в раздела за ГТВ, изгоря ми ГТВ-то най-вече заради неопитността ми като шофьор....и сега съм решил да покарам 1 година няква по-бавна и евтина за поддръжка кола, да понатрупам опит и догодина да си купя - познайте какво
... молбата ми за съвет е какво да карам 1 година, като изискванията са - да ми излезе възможно най-евтино като поддръжка за тази една година, да мога да я продам след това с минимална загуба, по възможност да е алфа
.... от първото условие следва - понеже мисля да е застрахована напълно - че не искам да струва много - не повече от 3-4000 лв, за да не давам излишни пари за застраховка, от друга страна искам да има АБС, клима, ел. стъкла и огледала, и да не е по-малка като клас от 145, всмисъл пежо 106 и подобни отпадат от класацията.... и като гледам една читава 145 би свършила тази работа, затова и пускам темата тук... но все пак ако някой мисли че примерно едно фиат браво е по-евтино като консумативи и т.н., може да сподели..... или ако някой има конкретна оферта за продажба на кола със сменени консумативи и нямаща непосредствена нужда от ремонти, плз, споделете....

Comment